Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

STŘEDA 27. BŘEZNA 2019

 
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
NEBO
Slepičí vývar s celestinskými nudlemi a játrovými knedlíčky
10,-
1.
150g Filátko z čerstvého nemraženého norského lososa, naložené v citrónovém pepři a tymiánu. Podáváme na svěžím hráškovém pyré s vůní limetky.
Bramborová kaše s vídeňskou smaženou cibulkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
157,-
2.
160g Poctivý domácí HOVĚZÍ gulášek, dělaný na sádle,
provoněný loupanými rajčaty a červeným vínem.
Podáváme s červenou cibulkou a chilli papričkou. Kynutý houskovým knedlík.
139,-
3.
170g Dušený HOVĚZÍ španělský ptáček z loupané plece mladého býčka.
Plněný párečkem od pana Černockého, vyzrávanou krkovičkou a vařeným vajíčkem. Podáváme s máslovou šťávičkou a kulatou rýží, pečenou na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
4.
150g Šťavnaté biftečky z vepřové panenky, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme na bohatém lůžku z různých listových salátů s rajčaty, rukolou a polníčkem.
S naší svěží citrónovou zálivkou.
Zdobené mozarellou a pomeranči. S opečenou kořeněnou bagetkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
5.
150g Krutí jatýrka z českého chovu na grilu, naložené v kmínu a majoránce.
Podáváme se smetanovou houbovou omáčkou. Smažené bramborové hranolky.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
6.
160g Šťavnatý kuřecí řízeček, naložený v jogurtové marinádě.
Smažený v jemném cuketovém těstíčku. Podáváme s klínkem citrónu.
Máslová bramborová kaše se smaženou cibulkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
7.
160g Pekingské kuřecí kousky, restované ve sladkokyselé omáčce s barevnou paprikou, bílou cibulkou a dýňovými semínky. Dušené v kokosovém mléce.
Děláme na minutku. Podáváme v lůžku z pečené kulaté rýží.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

U NÁS NA ČEPU: PIVO Z RODNINNÉHO PIVOVARU BERNARD (dle nabídky)

PŘES LETNÍ SEZONU BUDEME NABÍZET TOČENOU KOFOLU 0,1l : 5,- Kč

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

Něco z plánů na tento týden:
Budeme podávat šťavnatý hovězí biftek. Tataráček z lososa norského. Vepřová líčka. Náš oblíbený Caesar salát ...

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia