Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

ČTVRTEK 13. SRPNA 2020

 
0,4l Letní houbová s kapáním
0,4l Slepičí vývar s játrovými knedlíčky
20,-
1.
DOUBLE HAMBÁČ MENU:
150g Hamburger plněný sekaným hovězím steakem, s cibulovým chutney a chedarem
150g Cheesseburger - plněný smaženým Hermelínem, s opečenou vyzrávanou krkovičkou a plátky rajčat.
Smažené bramborové hranolky. Tatarská omáčka.
Zeleninový salát s rukolou, polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
145,-
2.
150g Filátko z čerstvého nemraženého NILSKÉHO OKOUNA,
naložené v citronovém pepři a tymiánu. Podáváme na pyré z pečeného celeru, batátů a čerstvého rozmarýnu. Vařený nový brambor s čerstvou pažitkou.
Zeleninový salát s rukolou, polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
150,-
3.
ČESKÁ KLASIKA „PAPRIKÁŠ“ PO NAŠEM
220g Kuřecí stehýnko a kuřecí špalíčky pečené na paprice.
Podáváme s domácí smetanovou paprikovou omáčkou.
Kynutý houskový knedlík
135,-
4.
160g Krůtí jatýrka na grilu, naložené v jalapeňos marinádě, restované s bílou cibulkou, jablky, žampiony a červenou paprikou. Podáváme na bohatém lůžku z pečené kulatozrnné rýže. Zdobené praženým sezamem.
Zeleninový salát s rukolou, polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
145,-
5.
250g Oblíbené italské špagety, s pestem z čestvé bazalky a sušených rajčátek.
Podáváme s kousky kuřecích prsíček, restovanámi dozlatova.
Domácí salsa z loupaných rajčátek a špetky česneku. Sypané strouhaným parmazánem.
135,-
6.
170g Kuřecí prsíčko, pečené vcelku s kůžičkou a křidélkem v bylinkové marinádě.
Podáváme se svěží letní omáčkou z pečených citronů, třtinového cukru a čerstvého rozmarýnu. Kulatá rýže pečená na olivovém oleji.
Zeleninový salát s rukolou, polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
145,-
7.
280g Naše domácí tvarohové knedlíky,
plněné čerstvými jihomoravskými meruňkami.
Podáváme s Jindrovou vanilkovou omáčkou a skořicovým cukrem
110,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

MENUBOXY VYDÁVAME OD 10:00 DO 10:45.
POTÉ UŽ BUDE PATŘIT RESTAURACE POUZE HOSTŮM V RESTAURACI.

OBJEDNÁVKY S SEBOU DO MENUBOXŮ PROSÍME POUZE TELEFONICKY = PŘEDEM,
NA TEL. ČÍSLE: 571 41 21 30 (případně 603 803 812) OBĚDY VYDÁVÁME OD 10:00 DO 14:30 (spíše do vyprodání)

Čepujeme piva z rodinného pivovaru BERNARD
10° světlé 12° polotmavá nealkoholický Free Bernard

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia