Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PONDĚLÍ 21. LEDNA 2019

 
Hrášková krémová polévka s pečenými krutónky
Smetanová ze zelených fazolových lusků
Slepičí vývar s nudlemi
10,-
1.
Salátek z uzeného tuňáka provoněný kapari, bílou a červenou cibulkou.
Podáváme na lůžku z listových salátů s polníčkem a rukolou, vařeným vajíčkem,
cherry rajčátky a s pomeranči.
Se svěží citrónovou zálivkou a s opečenou kořeněnou bagetkou.
139,-
2.
Hovězí ragú dušené s hříbky a křemeňáky, anglickou slaninkou a špetkou česneku a majoránky. Kulatá rýže pečená na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
3.
Klasické anglické fish´n´chips :
Filátko z tresky obecné (bílé maso bez kostí) smažené v jemném těstíčku.
Smažené bramborové hranolky. Naše domácí tatarská omáčka
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
4.
Šťavnatá kuřecí prsíčka Wellington, zapečená se sýrem a černým sezamem, v listovém těstě. Podáváme s jemnou žampiónovou omáčkou.
Máslová bramborová kaše s čerstvou pažitkou .
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
5.
Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu, naložený v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme s domácím cibulovým chutney s bramborami pečenými v troubě s cibulkou a kmínem.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
6.
Uležený sedlčanský Hermelín na grilu, naložený v olivovém oleji.
Podáváme na vychlazeném okurkovém tataráčku s červenou cibulkou a špetkou chilli se Smažené bramborové hranolky.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
7.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě.
Podáváme na omáčce z pečených jablek, višní a zázvoru s pohankou pečenou na cibulce.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

TENTO TÝDEN PRO VÁS PŘIRPAVÍME OPĚT HOVĚZÍ LÍČKA
PŘIPRAVÍME TATARÁČEK Z LOSOSA NORSKÉHO A DALŠÍ ČERSTVÝ RYBY
ALE TAKÉ KLASIKY : HOVĚZÍ GULÁŠ , HOVĚZÍ SVÍČKOVOU S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM

DNES NA ČEPU : TOČENÝ NEALKO BERNARD A TOČENÝ 12° POLOTMAVÝ BERNARD

K MENU PODÍVÍME NÁŠ OVOCNÝ ČAJ SE SUŠENÝMI KOUSKY OVOCE

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia