Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PÁTEK 18. ŘÍJNA 2019

 
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
NEBO
Slepičí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
10,-
1.
150g Oblíbený steak z čerstvého TUŇÁKA, naložený v citronovém pepři a tymiánu. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek, restovaných se slaninkou a česnekem.
Máslová bramborová kaše s opečenou cibulkou.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
159,-
2.
150g Svíčkové řezy z pravé hovězí svíčkové, naložené v pikantní hořčicové marinádě.
Podáváme se steakový houbovým ragú. Smažené bramborové hranolky.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
149,-
3.
150g Váš oblíbený tatarský biftek z květové špičky mladého býčka (ostřejší).
Podáváme s nakládanou cibulkou, chilli papričkou, červenu cibulkou a česnekem.
Chlebové topinky
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
4.
150g Dušená vepřová svíčková podle šéfkuchaře Jindry.
Dělaná na sádle, špikovaná slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citronem, brusinkami. Houskový kynutý knedlík.
139,-
5.
170g Štavnatý stehenní kuřecí steak. Podáváme s lehce pikantní salsou z pečeného česneku, loupaných rajčátek, bazalky a červeného vína. Pečená kulatozrnná rýže.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
6.
170g Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme s máslovou šťávičkou a s kopečkem smažené cibulky.
Na krkonošském kroupovém Kubovi s vůní pečených hub,
majoránkou a česnekem.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
7.
150g Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme na omáčce z tyrolského špeku a čerstvého křenu.
Máslové štouchané bambory.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

U NÁS NA ČEPU :
PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD DNES ČEPUJEME :
SVĚTLOU 11° POLOTMAVOU 12° TOČENÝ NEALKOHOLICKÝ BERNARD

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia