Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PÁTEK 21. ÚNORA 2020

 
0,33l Gulášová halaszlé s vepřovým masem
0,33l Slepičí vývar s játrovými knedlíčky
0,33l Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
12,-
1.
170g Marinovaná kachní prsíčka, pomalu pečená na červeném víně a rozmarýnu. Podáváme se svěžím pyré z batátů a pečeného celeru.
Smetanové gratinované brambory s cibulkou a kmínem
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
169,-
2.
PÁTEČNÍ ZABÍJAČKOVÝ NÁŠUP :
190g Lahodné výpečky z vepřového bůčku a pečený jelitový prejt.
Podáváme s kysaným zelím dušeným na špeku. Sváteční nadýchaný bramborový knedlík
119,-
3.
150g Váš oblíbený páteční tatarský biftek z květové špičky mladého býčka. Podáváme s česnekem, cibulkou, chilli papričkou a chlebovými topinkami. Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
4.
170g Šťavnatý řízeček z vykostěné kotletky, naložený v podmáslí a majoránce. Podáváme na originálním vídeňském bramborovém salátku, se zálivkou z hovězího vývaru, jablečného octa a čerstvé petrželky.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží
citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
142,-
5.
160g Kousky kuřecích stehýnek (alá „Čína“), pečené dozlatova v bylinkové marinádě. Podáváme na lůžku z citronových špaget, dochucených smetanovým pestem s vůní citronů, sušených rajčat a vlašských ořechů. Sypané strouhaným parmezánem, zdobeným sýrovými hoblinkami
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
6.
350g Caesar salát po našem a úplně jinak 
Šťavnaté biftečky vepřové panenky na grilu, naložené v drceném pepři. Podáváme na bohatém listovém salátku s polníčkem a rukolou, vařeným vajíčkem. Zdobené s prosiuto a cherry rajčátky. Kořeněná opečená bagetka s olivovým olejem a česnekem
144,-
7.
170g Kousky z kuřecích prsíček (dělané tzv. „na minutku“), naložené a restované v Tandoori marinádě s červeným curry. Dušené s čerstvým ananasem a s bílou cibulkou. Podáváme na lůžku z pečené kulatornné sezamové rýže.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

Na oběd s sebou prosím volejte 571 412130, přímo do kuchyně. pokud možno před 10 hodinou

K MENU PODÁVÁME NÁŠ DOMÁCÍ OVOCNÝ ČAJ SE SUŠENÝM JABLÍČKEM A POMERANČEM (15,- Kč)

U NÁS NA čEPU : PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD : DNES SVELÝ BERNARD 12° a TOčENÉ NEALKO

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia