Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PÁTEK 05. ČERVNA 2020

 
0,4l Polévka: Jarní zeleninová s kedlubnou a pohankou
20,-
1.
450g Páteční žebírkový nášup :
- Vepřová žebírka pomalu pečená na medu a hořčici,
- Kuřecí stehýnka naložená v červeném curry, pečená s višňovou marinádou
Podáváme s domácím jablečným křenem, nakládanými okurkami a cibulkami. Čerstvý ratibořský chléb.
135,-
2.
150g Filátko z čerstvého nemraženého nilského okouna, naložené v citronovém pepři a tymiánu. Podáváme na svěžím pyré z pečeného celeru a jarních bylinek. Gratinované brambory se smetanou a sýrem Old Amsterdam.
Zeleninový salátek s rukolou a polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
135,-
3.
Náš Britannia salát alá Caesar opět trošku jinak:
150g Dozlatova orestované kousky z kuřecích prsíček, naložené v bylinkové chimichuri marinádě. Podáváme v lužko z prosuito.
Na bohatém zeleninovém salátu s polníčkem, rukolou a ledovým trhaným salátem, s naší svěží citronovo-medovou zálivkou.
Zdobené čerstvými jahodami, bílými blumami, čerstvým hráškem a mučenkou.
Pečené máslové krutóny s olivovým olejem. S hoblinkami Old Amsterdam sýru.
135,-
4.
150g Biftečky z vepřové panenky na grilu, naložené v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek restovaných se žampiony, česnekem a vyzrávanou krkovičkou. Smažené bramborové hranolky.
Zeleninový salátek s rukolou a polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
135,-
5.
160g Šťavnaté kuřecí řízečky smažené v kořeněném sýrovém těstíčku.
Podáváme s klínkem citronu.
Máslové šťouchané bramborami s čerstvou pažitkou.
Zeleninový salátek s rukolou a polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
135,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

VÁŽENÍ HOSTÉ, I TENTO TÝDEN BUDEME PŘIPRAVOVAT POUZE MENU S SEBOU. U VÝDEJNÍHO PULTU.
VNITŘNÍ PROSTORY RESTAURACE I ZAHRÁDKA ZATÍM ZŮSTÁVAJÍ NEPŘÍSTUPNÉ VEŘEJNOSTI.
SITUACI VYHODNOTÍME OPĚT V PÁTEK , JE MOŽNÉ , ŽE VE STŘEDU OTEVŘEME VNITŘNÍ PROSTORY I ZAHRÁDKU (dle počasí)

AŽ SE OPATŘENÍ VÍCE UVOLNÍ, OTEVŘEME PLNOHODNOTNĚ OPĚT RESTAURACI VČETNĚ ZAHRÁDKY.
SNAD JIŽ BEZ NESMYSLNĚ PŘEDEPSANÝCH VZDÁLENOSTÍ STOLŮ, KTERÉ ZMĚNŠUJÍ KAPACITU NAŠÍ RESTAURACE NA POLOVINU

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBJEDNÁVKY PROSÍME OPĚT POUZE TELEFONICKY, PŘEDEM NA TEL. ČÍSLECH: 571 41 21 30 (nebo 603 803 812)

OBĚDY VYDÁVÁME NA ČAS KTERÝ SI NAHLÁSÍTE. OD 10:00 DO 14:00
UVÍTALI BYCHOM PŘEDEM PŘIPRAVENOU HOTOVOST (NEBO PŘESNĚ NAPOČÍTANÉ STRAVENKY)

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia