Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

STŘEDA 13. LISTOPADU 2019

 
Smetanová valašská kyselica z uzeného kolína
Slepičí vývar s játrovými knedlíčky
Kvasnicová s bramborem
10,-
1.
150g Dušená vepřová svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Jindry.
Dělaná na sádle, špikovaná uzenou slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citrónem, brusinkami a kynutým houskovým knedlíkem
139,-
2.
160g Krůtí jatýrka na grilu z českého chovu, naložená v kmínu a majoránce.
Podáváme s cuketovým chutney s kulatou rýží pečenou na olivovém oleji.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
134,-
3.
250g Naše domácí tvarohové knedlíčky, plněné valašskými borůvkami.
Podáváme s praženou skořicovou strouhankou a s chlazenou polevou z lesního ovoce
S kopečkem tvarohu
97,-
4.
170g Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu, naložený v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme s karamelizovaným jablkem, třtinovým cukrem a kapkou kalvadosu. Máslová bramborová kaše
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
5.
150g Šťavnaté kuřecí řízečky smažené v jemném cuketovém těstíčku.
Podáváme s klínkem citrónu na vychlazeném čočkovém salátku s cizrnou, kořenovou zeleninkou, jablky a svěží citronovou zálivkou.
134,-
6.
170g Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě.
Podávám na pestrobarevném houbovém rizotu s jemnou sýrovou omáčkou s vůní sušených rajčátek a parmazánu.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
134,-
7.
250g „Hamburger tapas show“
Dva druhy hamburgerů plněné pomalu pečenou krkovičkou v celku.
První podáváme s chedarem a vyzrávanou krkovičkou. Druhý s cibulovým chutney a hovězí pečenou šunkou. Smažené hranolky a tatarská omáčka
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU
PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

U NÁS NA ČEPU :
PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD DNES ČEPUJEME:
POLOTMAVOU 12° a TOČENÝ NEALKOHOLICKÝ

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia