Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PÁTEK 09. LISTOPADU 2018

 
Italská rajčatová s kuskusem a kukuřicí
Krémová česneková ze silného jehněčího vývaru
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Svatomartinská roláda z mladé vodňanské husičky, plněná sváteční masovou nádivkou s jatýrky a bylinkami. Podáváme s
červeným dušeným zelím, s jablky a rozinkami. Bramborový knedlík
+ DEGUSTAČNÍ POHÁREK MLADÉHO VÍNA
139,-
2.
Marinované kachní prsíčko, pečené s kůžičkou a křidélkem
na medu, pomerančích a rozmarýnu.
Podáváme se šafránovou rýží s hráškem
+ DEGUSTAČNÍ POHÁREK MLADÉHO VÍNA
139,-
3.
Sváteční steak ze žraloka ( bílé filátko bez kostí ),
naložený v citrónovém pepři a tymiánu.
Podáváme s hořčicovým dippem a máslovým batátovým pyré.
+ DEGUSTAČNÍ POHÁREK MLADÉHO VÍNA
139,-
4.
Filátko z čerstvé nemražené tresky aljašské, naložené v citrónové marinádě. Smažené v trojobalu. Podáváme s klínkem citrónu na bramborovém tyrolském salátku s kořenovou zeleninou, jablky a zálivkou z vinného octu
a hrubozrnné hořčice.
119,-
5.
Váš oblíbený tatarský biftek z květové špičky mladého býčka.
Podáváme s česnekem a chlebovými topinkami.
109,-
6.
Dušená hovězí svíčková na smetaně podle Josefa Škarpy.
Dělaná na sádle, špikovaná uzenou slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citrónem, brusinkami a houskovým knedlíkem.
119,-
7.
Šťavnatá jehněčí kýta pečená vcelku alá Roastbeef.
Podáváme s jemnou pepřovou omáčkou a máslovými šťouchanými brambory.
119,-
8.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme s mysliveckou švestkovou omáčkou s vůní medu a slivovice.
S brambory ve slupce pečenými v troubě.
109,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

BUDEME NABÍZET TEPLÝ ČAJ PO CELOU ZIMU.
VĚŘÍME, ŽE VÁM V NADCHÁZEJÍCÍM SYCHRAVÉM OBDODÍ PŘÍJDE VHOD.
K MENU PODÁVÁME NAŠE DOMÁCÍ ZÁZVOROVÉ POHLAZENÍ ZA 18,- KČ


VE ČTVRTEK A PÁTEK BUDEME PODÁVAT PRVNÍ TŘI MENU
MÍRNĚ SVÁTEČNÍ - PŘEDSVATOMARTINSKÉ
K TĚMTO TŘEM MENU PODÁVÁME (V CENĚ) MLADÁ LETOŠNÍHO VÍNA
BÍLÁ , RŮŽOVÁ A ČERVENÁ - DLA VLASTNÍHO VÝBĚRU

Prosíme, nežádejte nás o balení obědů do menuboxů
Oběd sebou můžeme zabalit max. do 10:45. Poté už nemáme k tomu časový prostor, přes obědy.
Děkujeme za pochopení

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia