Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

NEDĚLE 16. LISTOPADU 217

 
Maďarská gulášová polévka s vepřovým masem
Sedlácká čočková polévka s bramborem a slaninkou
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Šťavnatý marinovaný medailonek z čerstvého nemraženého TUŇÁKA OBECNÉHO.
Naložený v citronovém pepři. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek, restovaných se slaninkou a česnekem. S máslovým šťouchaným bramborem
135,-
2.
Roláda z mladé vodňanské kačenky, plněná sváteční masovou nádivkou s bylinkami. Podáváme s mysliveckým červeným zelíčkem, dušeným s jablky a rozinkami. Domácí bramborové knedlíky
122,-
3.
Jehněčí medailonky na grilu, naložené v česnekové marinádě.
Podáváme se steakovou jalovcovou omáčkou s vůní pečené slaninky.
Se smaženými bramborovými hranolky
122,-
4.
Dušená svíčková na smetaně podle Josefa Škarpy, dělaná na sádle,
špikovaná slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citronkem a brusinkami. Kynutý houskový knedlík
99,-
5.
Pravý ruský boršč z hovězího masa, dušený s červenou řepou, kořenovou zeleninkou, hlávkovým zelím a rajčaty.
Podáváme se zakysanou smetanou a s čerstvým chlebem
96,-
6.
Šťavnaté řízečky z vykostěné kotletky, naložené v česneku a podmáslí, smažené v trojobalu. Podáváme s klínkem citronku a tradičním bramborovým salátkem s kořenovou zeleninkou, jablky, červenou cibulkou a domácí majonézou
96,-
7.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě. Podáváme se sladkokyselou omáčkou z červené řepy, s kulatou rýží pečenou na olivovém oleji
96,-
8.
Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v hořčici a drceném chilli. Podáváme se steakovou omáčkou s šťavnatým máslovým bramborem
99,-
9.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme s mysliveckou švestkovou omáčkou s vůní medu a slivovice.
S pohankou pečenou na cibulce
96,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

K MENU PODÁVÁME ROZLÉVANÉ NÁPOJE A HORKÝ OVOCNÝ ČAJ SE SUŠENÝM OVOCEM
15,- KČ


DNES JSME PRO VÁS OPĚT PŘIPRAVILI MALÉ PŘEKVAPENÍ (PRO TY KTEŘÍ CHTĚJÍ):
K JAKÉMUKOLIV MENU, KTERÉ SI VYBERETE MÁME PRO VÁS PŘIPRAVEN
JAKO PŘEDKRM:
HUŠÍ PAŠTIKU SE SUŠENÝMI MERUŇKAMI A KAPKOU SINGLE MALT WHISKY
SPOLU S OCHUTNÁVKOU SVATOMARTINSKÉHO VÍNA DLE VAŠEHO VÝBERU
40,- Kč

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia