Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PONDĚLÍ 15. ŘÍJNA 2018

 
Maďarská gulášová s vepřovým masem
Pivovarská kvasnicková s bramborem
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Filátko z čerstvého nemraženého nilského okouna, naložené v citronovém pepři a tymiánu. Podáváme s klínkem citronku a svěžím hráškovým pyré.
Šťouchané batáty s opečenou cibulkou
124,-
2.
Tradiční segedínský guláš speciál z libové vepřové plece.
Zjemněný smetanovou. Kynutý houskový knedlík
109,-
3.
Sedlácké hovězí ragů, dušená se sušenými houbami, anglickou slaninkou a špetkou česneku majoránky. Kulatá rýže pečená na olivovém oleji
109,-
4.
Kuřecí stehýnko pečené na másle a římském kmínu.
Podáváme s máslovou šťávičkou na krkonošském kroupovém Kubovi.
Se smaženou cibulkou a se špetkou česneku a majoránky
109,-
5.
Sekané hovězí bochánky na grilu. Provoněné jarní cibulkou a zeleným pepřem. Podáváme s lehce pikantním paprikovým chutney s loupanými rajčaty a špetkou chilli. Smažené hranolky
109,-
6.
Živáňská pečínka z vykostěné krkovičky v alobalu. Provoněná šunkou, klobáskou a cibulkou s rajčaty. Máslové šťouchané brambory
109,-
7.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě.
Podáváme na pestrobarevném pohankovém rizotu se spoustou podzimní zeleninky. S jemnou sýrovou omáčkou s vůní pečených rajčátek.
109,-
8.
Šťavnatý steak z vykostěné krkovičky na grilu, naložené v hořčici a drceným chilli. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek restovaných se slaninkou a česnekem. Smažené bramborové hranolky
109,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

NA ČEPU MÁME SVĚTLOU DESÍTKU Á NEALKOHOLICKÉ FREE
A NA TŘETÍ TZV. ROTUJÍCÍ PÍPĚ NABÍME LUXUSNÍ ČERNOU DVANÁCTKU
NATOČÍME I MENŠÍ PIVA , 0,3 NEBO DOKONCE 0,2 ZA PŘÍJEMNÉ CENY K MENU
AŤ MŮŽETE VYCHUTNÁVAT K OBĚDU TOTO JEDNO Z NEJLEPŠÍCH PIV U NÁS

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia