Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PONDĚLÍ 25. ZÁŘÍ 2017

 
Pivovarská kvasnicová s bramborem
Maďarská gulášová halaszlé s vepřovém masem
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Mexický hovězí gulášek dušený s bilými maxi-fazolkami, loupanými rajčaty , červeným vínem a špetkou chilli. Podáváme s červenou cibilkou a čerstvým chlebem
96,-
2.
Tradiční pečený paprikový lusk, plněný nádivkou ze sekaného vepřového masa se špetkou česneku a majoránky. Podáváme s babiččinou rajskou omáčkou provoněnou skořicí, badyánem a strouhaným perníkem. Kynutý houskový knedlík
96,-
3.
Filátko z čerstvé nemražené aljašské tresky, naložené v bylinkové marinádě. Smažené v kokosové strouhance. Podáváme s klínkem citronku. Ďolíčková bramborová kaše s cottage sýrem.
105,-
4.
Filátko z čerstvého nemraženého lososa norského, naložené v citronovém pepři a tymiánu. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek restovaných s česnekem a sezamovým semínkem. Máslové šťouchané brambory
109,-
5.
Šťavnatá vepřová líčka pomalu dušené s červeným vínem, anglickou slaninkou, řapíkatým celerem a žampiony. Podáváme s kulatou rýží pečenou na olivoém oleji
96,-
6.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě. Podávme na pestrobarevném houbovém rizotu, omáčkou z modrého sýru, sušených rajčátek a černých oliv. Sypané strouhaným parmezánem
96,-
7.
Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v jalapeňos marinádě. Podáváme se steakovou pepřovou omáčkou. Smažené bramborové hranolky
99,-
8.
Pečená mexická tortilla , plněná sekanými hovězími bochánky s vůní jarní cibulky a špetky chilli, s ledovým salátkem, rajčaty , olivami. S medovo-hořčičnou zálivkou. Sypaná strouhaným sýrem
96,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

K MENU PODÁVÁME ROZLÉVANÉ NÁPOJE (COCA COLU , FANTU , MATONI ) 15:- KČ
ROZNÁŠENÍ (A SERVIS S TÍM SPOJENÝ) ČISTÉ VODY S CITRONEM : 4,- KČ /sklenička
K MENU PODÁVÁME DOMÁCÍ NEALKOHOLICKÉ MOJITO 15,- KČ

I NÁ PONDĚLÍ MÁME V PLÁNU PŘIPRAVIT VÁM ČERSTVOU RYBU


JAKO TÉMĚŘ KAŽDÁ RESTAURACE VE MĚSTĚ I MY HLEDÁME MEZI NÁS JEDNU ŠIKOVNOU ČÍŠNICI, KTEROU BY PRÁCE V TOMTO ODVĚTVÍ BAVILA
PROSÍM NEVÁHEJTE ZAVOLAT A ZEPTAT SE NA PODMÍNKY.
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED
DĚKUJEME
603 803 812

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia