Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PONDĚLÍ 21. KVĚTNA 2018

 
Krkonošská kulajda s houbami a koprem
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Mexický hovězí gulášek, dušený s bílými maxi-fazolkami, červeným vínem, rajčaty, paprikou a špetkou chilli. Podáváme s cibulkou a čerstvým chlebem.
99,-
2.
Dušená vepřová svíčková na smetaně podle Josefa Škarpy. Dělaná na sádle, špikovaná uzenou slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem. Podáváme s citronkem, brusinkami. Kynutý houskový knedlík.
105,-
3.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě. Podáváme na jarním pohankovém rizotu s kedlubnou, cuketou a řapíkatým celerem. S rajčatovou omáčkou s vůní červeného vína a hrubozrnné hořčice.
99,-
4.
Tradiční sladkokyselé Kung- Pao z restovaného vepřového masa, provoněné rýžovým vínem, burskými oříšky a barevnou zeleninkou. Podáváme se smaženými bramborovými hranolkami.
99,-
5.
Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu. Podáváme se steakovým houbovým ragú s vůní jarních bylinek. Brambory ve slupce, pečené v troubě.
99,-
6.
Uležený sedlčanský hermelín na grilu, naložený v bylinkové marinádě. Podáváme na vychlazeném okurkovém tataráčku s vůní čerstvého kopru. Máslové šťouchané brambory.
99,-
7.
Pořádný domácí hambáč. Šťavnatý sekaný kuřecí biftek na grilu, provoněný jarní cibulkou a zeleným pepřem. Podáváme v opečené sezamové bulce s rajčaty, sýrem, anglickou slaninou a volským okem. Smažené bramborové hranolky a tatarská omáčka.
99,-
8.
Šťavnaté kuřecí řízečky, naložené v jogurtové marinádě. Smažené v kukuřičných lupínkách. Podáváme s klínkem citronu a máslovými šťouchanými bramborami.
99,-
9.
Ceasar salát úplně jinak! Kuřecí medailonky na grilu, naložené curry marinádě. Podáváme na lůžku z ledového salátu, naklíčené cizrny červené čočky se svěží citronovou zálivkou, sypané strouhaným parmazánem. Čerstvá bagetka.
99,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

NA ČEPU MÁME SVĚTLOU DESÍTKU A NEALKOHOLICKÉ FREE A NA TŘETÍ TZV. ROTUJÍCÍ PÍPĚ NABÍZÍME LUXUSNÍ ČERNOU DVANÁCTKU.

NATOČÍME I MENŠÍ PIVA , 0,3 NEBO DOKONCE 0,2 ZA PŘÍJEMNÉ CENY K MENU AŤ MŮŽETE VYCHUTNÁVAT K OBĚDU TOTO JEDNO Z NEJLEPŠÍCH PIV U NÁS.

PROSÍM NEŽÁDEJTE NÁS O BALENÍ OBĚDŮ DO MENUBOXŮ MEZI 10:45 - 13:00 NEMÁME K TOMU V DOBĚ OBĚDOVÉ ŠPIČKY ČASOVÝ PROSTOR.
DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia