Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PÁTEK 24. KVĚTNA 2019

 
Valašská kyselica z uzeného kolínka
Pivovarská kvasnicová s noky
Slepičí vývar s nudlemi
10,-
1.
150g Filátko z čerstvé aljašské tresky (Haddock), naložené v citrónové marinádě. Smažené v kořeněném sýrovém těstíčku.
Podáváme s klínkem citrónu, smažené bramborové hranolky a tatarská omáčka. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
144,-
2.
160g Kuřecí medailonky na grilu, naložené v chimichuri marinádě. Podáváme na jarním rizotu s hlívou ústřičnou, červenou čočkou a černým sezamem. S jemnou sýrovou omáčkou s vůní sušených rajčátek a bílého vína.
Sypané uleželým karamelovým sýrem Old Amsterdam
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
3.
150g Váš oblíbený tatarský biftek z květové špičky mladého býčka. Podáváme s nakládanými cibulkami, chilli papričkou, červenou cibulkou a
česnekem. Chlebové topinky. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
4.
160g Medailonky z vepřové kotletky na grilu, naložený v hořčicové marinádě, balené ve slaninovém kabátku.
Podáváme s jemnou pepřovou omáčkou a smažené bramborové hranolky. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
5.
160g Šťavnatý kuřecí řízeček, plněný nádivkou z pečeného česneku, špenátu a nivy. Smažený v jemném kořeněném těstíčku.
Podáváme s klínkem citrónu a vařeným novým bramborem s pažitkou. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
6.
350g Ceaser salát po našem
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě. Podáváme na lůžku z ledového salátu, polníčku, rukoly, rajčat a kedlubnou.
Zdobené plátky prosciutto. Se svěží citrónovou zálivkou. Opečená kořeněná bagetka zapečená s olivovým olejem
139,-
7.
160g Šťavnaté kuřecí kousky, restované s bílou cibulkou a červenou paprikou v Hoi-sin Jack Daniel´s whisky marinádě. Kulatá rýže pečená na olivovém oleji. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

U NÁS NA ČEPU:
PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD DNES ČEPUJEME POLOTMAVÝ 12°

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU L INKU, PŘÍMO DO KUCHYNĚ :
571 41 21 30

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia