Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PONDĚLÍ 23. ČERVENCE 2018

 
Krkonošská kulajda s houbami a koprem
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Mexický hovězí gulášek s bílými maxi-fazolkami, loupanými rajčaty, bílým vínem a špetkou chilli. Podáváme s červenou cibulkou a čerstvým chlebem
99,-
2.
Tradiční pečený paprikový lusk, plněný sekaným vepřovým masem, se špetkou česneku a majoránky. Podáváme s rajskou omáčkou, provoněnou skořicí, badyánem a strouhaným perníkem. Kynutý houskový knedlík
105,-
3.
Dušený španělský ptáček z vepřového masa, plněný párečkem a krkovičkou
od pana řezníka Černockého.
Podáváme s máslovou šťávičkou a s kulatou rýží pečenou na olivovém oleji
99,-
4.
Pečený kuřecí závitek, plněný chalupářskou houbovou nádivkou, se slaninkou a tymiánem. Podáváme s máslovou šťávičkou. Cibulové šťouchané brambory
99,-
5.
Šťavnaté kuřecí řízečky, naložené v jogurtové marinádě. Smažené v kukuřičných lupínkách. Podáváme na vychlazeném těstovinovém penne salátku, s červenou čočkou, s kousky cuketky a s pečenou paprikou. Se svěží citronovou zálivkou
105,-
6.
Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v jalapeňos marinádě.
Podáváme se steakovou pepřovou omáčkou s Jack Danniel´s Tennessee Whisky. Smažené bramborové hranolky
105,-
7.
Tradiční sladkokyselé Kung-Pao. Z restovaného vepřového masa, provoněné rýžovým vínem, burskými oříšky a barevnou zeleninkou.
Podáváme s kulatou rýží pečenou na olivovém oleji
99,-
8.
Medailonky z vykostěné krkovičky na grilu, naložené v hořčicové marinádě,
balené ve slaninovém kabátku. Podáváme se steakovou houbovou omáčkou a s máslovým šťouchaným bramborem
105,-
9.
Caesar salát po našem
Kuřecí medailonky na grilu. Naložená v curry marinádě. Podáváme na lůžku z ledového salátku a rajčaty, olivami, letní okurkou. S medovo-hořčičnou zálivkou.
Se strouhaným parmezánem a s opečenou kořeněnou bagetkou
105,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

NA ČEPU MÁME SVĚTLOU DESÍTKU Á NEALKOHOLICKÉ FREE
A NA TŘETÍ TZV. ROTUJÍCÍ PÍPĚ NABÍME LUXUSNÍ ČERNOU DVANÁCTKU

NATOČÍME I MENŠÍ PIVA , 0,3 NEBO DOKONCE 0,2 ZA PŘÍJEMNÉ CENY K MENU
AŤ MŮŽETE VYCHUTNÁVAT K OBĚDU TOTO JEDNO Z NEJLEPŠÍCH PIV U NÁS

NABÍDCE DÁLE MÁME NEALKO BERNARD VIŠNOVÝ
A NEALKO BERNARD ŠVESTKU


NA TENTO TÝDEN PŘIRPAVÍME OBLÍBENÉ ČERSTVÉ RYBY OPĚT
A TAKÉ NAPEČENE K MENU DOMÁCÍ ZÁKUSKY. JIŽ BRZY

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia