Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PONDĚLÍ 30. BŘEZNA 2020

 
Polévky jsme se rozhodli zatím nevařit. Pokud bude výraznější zájem, můžeme v příštím týdnu vařit i teplé polévky k menu
0,-
1.
160g Šťavnatý steak z vykostěné krkovičky pečený na černém pivu Bernard.
Podáváme s restovanými kloboučky žampionů, se smaženou cibulkou a anglickou slaninkou.
Máslové šťouchané brambory sypané čerstvou pažitkou.
Zeleninový salátek s rukolou a polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
130,-
2.
390g Italské špagety provoněné pestem a čerstvé bazalky, sušených rajčátek.
Podáváme s marinovanými prsními kuřecími kousky restovanými dozlatova.
S naší salsou z čerstvých rajčat a špetky česneku.
Sypané pravým parmezánem, s hoblinkami z Old Amsterodam sýru.
Zdobené čerstvou bazalkou
130,-
3.
170g Šťavnatý steak vykostěného kuřecího stehýnka pečený s křupavou kmínovou kůžičkou.
Podáváme na jarním rizotu s červenou čočkou, čerstvou cuketou a pečenou paprikou. Sypané strouhaným parmezánem.
S jemnou sýrovou omáčkou s vůní sušených rajčátek.
Zeleninový salátek s rukolou a polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
130,-
4.
160g Medailonky z krůtích prsíček naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme se svěží, batátovým pyré s vůní limetkové šťávy.
Pečená zlatozrnná rýže, zdobená černým sezamem.
Zeleninový salátek s rukolou a polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
130,-
5.
160g Biftečku z vepřové panenky na grilu, naložené v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme se steakovou pepřovou omáčkou.
Pečené brambory v troubě s cibulkou a kmínem.
Zeleninový salátek s rukolou a polníčkem, s naší domácí svěží citronovou zálivkou
130,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

CHTĚLI BYCHOM VÁM PODĚKOVAT ZA KRÁSNĚ HLADKÝ PRŮBĚH S VÝDEJEM OBĚDU PŘED RESTAURACÍ


OBJEDNÁVKY PROSÍME OPĚT POUZE TELEFONICKY, PŘEDEM, NA TEL: 603 803 812 nebo 571 41 21 30
OBJEDNÁVAT TELEFONICKY OBĚDY MŮŽETE OD RÁNA, KDYKOLIV

OBĚDY VYDÁVÁME KDYKOLIV SI NAHLÁSÍTE. OD 10:00 DO 14:00

CENA JE JEDNOTNÁ (130,- KČ ZA OBĚD včetně menuboxu! )

UVÍTALI BYCHOM PŘEDEM PŘIPRAVENOU HOTOVOST (NEBO PŘESNĚ NAPOČÍTANÉ STRAVENKY)

VÝDEJNÍ MÍSTO JE PŘED VSTUPEM DO RESTAURACE BRITANNIA
DĚKUJEME, ŽE BUDETE UDRŽOVAT DORPORUČENÉ ROZESTUPY.
DĚKUJEME ZA SPOLUPRÁCI, JSTE SKVĚLÍ

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia