Restaurace & Bar

Polední menu

STŘEDA 27. BŘEZNA 2019

 
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
NEBO
Slepičí vývar s celestinskými nudlemi a játrovými knedlíčky
10,-
1.
150g Filátko z čerstvého nemraženého norského lososa, naložené v citrónovém pepři a tymiánu. Podáváme na svěžím hráškovém pyré s vůní limetky.
Bramborová kaše s vídeňskou smaženou cibulkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
157,-
2.
160g Poctivý domácí HOVĚZÍ gulášek, dělaný na sádle,
provoněný loupanými rajčaty a červeným vínem.
Podáváme s červenou cibulkou a chilli papričkou. Kynutý houskovým knedlík.
139,-
3.
170g Dušený HOVĚZÍ španělský ptáček z loupané plece mladého býčka.
Plněný párečkem od pana Černockého, vyzrávanou krkovičkou a vařeným vajíčkem. Podáváme s máslovou šťávičkou a kulatou rýží, pečenou na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
4.
150g Šťavnaté biftečky z vepřové panenky, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme na bohatém lůžku z různých listových salátů s rajčaty, rukolou a polníčkem.
S naší svěží citrónovou zálivkou.
Zdobené mozarellou a pomeranči. S opečenou kořeněnou bagetkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
5.
150g Krutí jatýrka z českého chovu na grilu, naložené v kmínu a majoránce.
Podáváme se smetanovou houbovou omáčkou. Smažené bramborové hranolky.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
6.
160g Šťavnatý kuřecí řízeček, naložený v jogurtové marinádě.
Smažený v jemném cuketovém těstíčku. Podáváme s klínkem citrónu.
Máslová bramborová kaše se smaženou cibulkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-
7.
160g Pekingské kuřecí kousky, restované ve sladkokyselé omáčce s barevnou paprikou, bílou cibulkou a dýňovými semínky. Dušené v kokosovém mléce.
Děláme na minutku. Podáváme v lůžku z pečené kulaté rýží.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátku se svěží citrónovou zálivkou
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

U NÁS NA ČEPU: PIVO Z RODNINNÉHO PIVOVARU BERNARD (dle nabídky)

PŘES LETNÍ SEZONU BUDEME NABÍZET TOČENOU KOFOLU 0,1l : 5,- Kč

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

Něco z plánů na tento týden:
Budeme podávat šťavnatý hovězí biftek. Tataráček z lososa norského. Vepřová líčka. Náš oblíbený Caesar salát ...

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia