Restaurace & Bar

Polední menu

NEDĚLE 16. LISTOPADU 217

 
Maďarská gulášová polévka s vepřovým masem
Sedlácká čočková polévka s bramborem a slaninkou
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Šťavnatý marinovaný medailonek z čerstvého nemraženého TUŇÁKA OBECNÉHO.
Naložený v citronovém pepři. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek, restovaných se slaninkou a česnekem. S máslovým šťouchaným bramborem
135,-
2.
Roláda z mladé vodňanské kačenky, plněná sváteční masovou nádivkou s bylinkami. Podáváme s mysliveckým červeným zelíčkem, dušeným s jablky a rozinkami. Domácí bramborové knedlíky
122,-
3.
Jehněčí medailonky na grilu, naložené v česnekové marinádě.
Podáváme se steakovou jalovcovou omáčkou s vůní pečené slaninky.
Se smaženými bramborovými hranolky
122,-
4.
Dušená svíčková na smetaně podle Josefa Škarpy, dělaná na sádle,
špikovaná slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citronkem a brusinkami. Kynutý houskový knedlík
99,-
5.
Pravý ruský boršč z hovězího masa, dušený s červenou řepou, kořenovou zeleninkou, hlávkovým zelím a rajčaty.
Podáváme se zakysanou smetanou a s čerstvým chlebem
96,-
6.
Šťavnaté řízečky z vykostěné kotletky, naložené v česneku a podmáslí, smažené v trojobalu. Podáváme s klínkem citronku a tradičním bramborovým salátkem s kořenovou zeleninkou, jablky, červenou cibulkou a domácí majonézou
96,-
7.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě. Podáváme se sladkokyselou omáčkou z červené řepy, s kulatou rýží pečenou na olivovém oleji
96,-
8.
Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v hořčici a drceném chilli. Podáváme se steakovou omáčkou s šťavnatým máslovým bramborem
99,-
9.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme s mysliveckou švestkovou omáčkou s vůní medu a slivovice.
S pohankou pečenou na cibulce
96,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

K MENU PODÁVÁME ROZLÉVANÉ NÁPOJE A HORKÝ OVOCNÝ ČAJ SE SUŠENÝM OVOCEM
15,- KČ


DNES JSME PRO VÁS OPĚT PŘIPRAVILI MALÉ PŘEKVAPENÍ (PRO TY KTEŘÍ CHTĚJÍ):
K JAKÉMUKOLIV MENU, KTERÉ SI VYBERETE MÁME PRO VÁS PŘIPRAVEN
JAKO PŘEDKRM:
HUŠÍ PAŠTIKU SE SUŠENÝMI MERUŇKAMI A KAPKOU SINGLE MALT WHISKY
SPOLU S OCHUTNÁVKOU SVATOMARTINSKÉHO VÍNA DLE VAŠEHO VÝBERU
40,- Kč

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia