Restaurace & Bar

Polední menu

STŘEDA 13. LISTOPADU 2019

 
Smetanová valašská kyselica z uzeného kolína
Slepičí vývar s játrovými knedlíčky
Kvasnicová s bramborem
10,-
1.
150g Dušená vepřová svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Jindry.
Dělaná na sádle, špikovaná uzenou slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citrónem, brusinkami a kynutým houskovým knedlíkem
139,-
2.
160g Krůtí jatýrka na grilu z českého chovu, naložená v kmínu a majoránce.
Podáváme s cuketovým chutney s kulatou rýží pečenou na olivovém oleji.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
134,-
3.
250g Naše domácí tvarohové knedlíčky, plněné valašskými borůvkami.
Podáváme s praženou skořicovou strouhankou a s chlazenou polevou z lesního ovoce
S kopečkem tvarohu
97,-
4.
170g Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu, naložený v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme s karamelizovaným jablkem, třtinovým cukrem a kapkou kalvadosu. Máslová bramborová kaše
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
5.
150g Šťavnaté kuřecí řízečky smažené v jemném cuketovém těstíčku.
Podáváme s klínkem citrónu na vychlazeném čočkovém salátku s cizrnou, kořenovou zeleninkou, jablky a svěží citronovou zálivkou.
134,-
6.
170g Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě.
Podávám na pestrobarevném houbovém rizotu s jemnou sýrovou omáčkou s vůní sušených rajčátek a parmazánu.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
134,-
7.
250g „Hamburger tapas show“
Dva druhy hamburgerů plněné pomalu pečenou krkovičkou v celku.
První podáváme s chedarem a vyzrávanou krkovičkou. Druhý s cibulovým chutney a hovězí pečenou šunkou. Smažené hranolky a tatarská omáčka
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU
PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

U NÁS NA ČEPU :
PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD DNES ČEPUJEME:
POLOTMAVOU 12° a TOČENÝ NEALKOHOLICKÝ

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia