Restaurace & Bar

Polední menu

PONDĚLÍ 27. KVĚTNA 2019

 
Klasická česká bramboračka
Smetanová valašská kyselica
Slepičí vývar s nudlemi
10,-
1.
160g Mexický hovězí gulášek z loupané plece mladého býčka, dušený s bílými maxi fazolkami, loupanými rajčaty, červeným vínem, špetkou chilli.
Podáváme s červenou cibulkou a s čerstvým chlebem.
+ 0,33l točený nealko Bernard nebo 0,2l točený polotmavý Bernard 12°
139,-
2.
350g Italské špagety s olivovým pestem ze sušených sekaných rajčátek a čerstvé bazalky. Podáváme s restovaným kuřecím masem,
naloženým v chimichury marinádě, salsou z čerstvých rajčátek.
Hoblinkami parmazánu a uleželým Old Amsterdamem.
139,-
3.
150g Filátko z čerstvé aljašské tresky (Haddock), naložený v citrónové marinádě. Smažené v kořeněném sýrovém těstíčku alá Fish´n´Chips.
Podáváme s klínkem citrónu. Smažené bramborové hranolky. Tatarská omáčka. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
4.
160g Šťavnatý steak z kotletky na grilu, naložený v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme se steakovým houbovým ragú, smaženou vídeňskou cibulkou.
Šťouchané brambory. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
5.
160g Kuřecí medailonky naložené v curry marinádě. Podáváme na lůžku z restované máslové zeleninky. S kulatou rýží pečenou na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
6.
150g Šťavnaté řízečky z vykostěné kotletky, naložené v podmáslí, česneku a majoránce, Smažené v trojobalu. Podáváme s klínkem citrónu. Vařené NOVÉ brambory s máslem a pažitkou. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
7.
150g Bifteky z vepřové panenky, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme na opečené slanince, se smaženou cibulkou, vařeným novým bramborem a česnekovým dipem. Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

U NÁS NA ČEPU : PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD
DNES ČEPUJEME POLOTMAVÝ 12° a NEALKOHOLICKÝ BERBARD

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU,
PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia