Restaurace & Bar

Polední menu

STŘEDA 12. PROSINCE 2018

 
Smetanová valašská kyselica z uzeného kolínka
Krkonošská kulajda s houbami a koprem
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Filátko z čerstvé nemražené TILÁPIE NILSKÉ (bílá ryba bez kostí),
naložené v citrónovém pepři a tymiánu. Podáváme na lůžku z čerstvého míchaného salátku s rukolou a polníčkem, s naším citrónovým dresingem, s kapkou bílého balsamika.
S cherry rajčátky a vařeným vajíčkem. Servírujeme s opečenou bagetkou, kořeněnou olivovým olejem se špetkou česneku.
119,-
2.
Uzená vepřová krkovička od pana řezníka Černockého.
Podáváme s vařeným vajíčkem a nadýchanou hrachovou kaší se smaženou cibulkou, s nakládaným okurkem a čerstvým chlebem.
112,-
3.
Hovězí roštěnka z mladého býčka na grilu. Podáváme se steakovým houbovým ragú s vůní pečené slaninky a červeného vína se smaženými bramborovými hranolky
123,-
4.
Sváteční žebírkový nášup : Žebírka z jehněčího hřbetu, pečená v jalovcové marinádě. Žebírka z vepřového bůčku, pečená na hořčici a černém pivu. Podáváme s domácím jablečným křenem, červenou cibulkou a čerstvým chlebem.
112,-
5.
Bačův řízek z vykostěné kotletky, plněný nádivkou ze šunky, sýra a žloutků.
Smažený v kořeněném pivním těstíčku. Podáváme s klínkem citrónu a
máslovými šťouchanými bramborami.
112,-
6.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě. Podáváme s mysliveckou švestkovou omáčkou s vůní medu a slivovice s pohankou pečenou na cibulce.
112,-
7.
Šťavnaté kuřecí řízečky, smažené v kořeněném sýrovém těstíčku.
Podáváme s klínkem citrónu na zimním salátku z tarhoní, červené čočky, jablek a cizrnou.
Se svěží citrónovou zálivkou.
112,-
8.
Uležený sedlčanský hermelín na grilu, naložený v bylinkové marinádě. Podáváme na vychlazeném zeleninovém tataráčku s máslovými šťouchanými bramborami.
112,-
9.
Pořádný domácí „hambáč“
Sekaný kuřecí biftek na grilu, provoněný jarní cibulkou a zeleným pepřem.
Podáváme v opečené sezamové bulce s domácí meruňkovou hořčicí, rajčaty, slaninkou, sýrem a polníčkem s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou.
112,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

V PÁTEK JSME SE SETKALI S NEČEKANÝM ZÁJMEM O SPECIÁLNÍ MENU, KTERÝM BYL BEEFSTEAK
Z ULEŽENÉ PRAVÉ SVÍČKOVÉ. COŽ NÁS MILE PŘEKVAPILO.
A PROTO CELÝ NÁPAD ZOPAKUJEME OPĚT V PÁTEK PRO TY, NA KTERÉ SE V PÁTEK NEDOSTALO.
DĚKUJEME ZA PŘÍZEŇ A POCHVALY, KTERÝMI JSTE NÁS ZAHRNULI. TO BYLO PŘÍJEMNÉ.
A ZAVAZUJÍCÍ ZÁROVEŇ


BUDEME NABÍZET TEPLÝ OVOCNÝ ČAJ SE ZÁZVOREM PO CELOU ZIMU.
VĚŘÍME, ŽE VÁM V NADCHÁZEJÍCÍM SYCHRAVÉM OBDODÍ PŘÍJDE VHOD.
K MENU PODÁVÁME NAŠE DOMÁCÍ ČAJOVÉ POHLAZENÍ ZA 18,- KČ


PŘES ZIMNÍ OBDOBÍ BUDEME ČEPOVAT VŽDY NEALKOHOLICKÝ BERNARD
A DÁLE BUDEME MÍT NARAŘENO VŽDY NĚJAKOU KRATŠÍ DOBU RŮZNÉ DRUHY 12° BERNARD

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

Dobrý anděl

STAŇTE SE S NÁMI DOBRÝMI ANDĚLY

Nadace DOBRÝ ANDĚL pomáhá pravidelnými měsíčními příspěvky rodinám s dětmi v tíživé situaci. V průběhu vánočních svátků 2017 jsme se rozhodli, že i my se přojíme k dobrým andělům. Zaregistrovali jsme se v nadaci a jsme připraveni od roku 2018 korunku z každého obědu proměnit v andělskou kapku pro ty, kteří jí potřebují. Ročně by tato pomoc mohla činit několik desítek tisíc korun. Náš andělský účet lze rozkliknout vpravo.

Do 19. týdne jsme přišpeli na konto dobrých andělů: 12040,- kč

Dobrý anděl

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia