Restaurace & Bar

Polední menu

PÁTEK 21. ÚNORA 2020

 
0,33l Gulášová halaszlé s vepřovým masem
0,33l Slepičí vývar s játrovými knedlíčky
0,33l Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
12,-
1.
170g Marinovaná kachní prsíčka, pomalu pečená na červeném víně a rozmarýnu. Podáváme se svěžím pyré z batátů a pečeného celeru.
Smetanové gratinované brambory s cibulkou a kmínem
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
169,-
2.
PÁTEČNÍ ZABÍJAČKOVÝ NÁŠUP :
190g Lahodné výpečky z vepřového bůčku a pečený jelitový prejt.
Podáváme s kysaným zelím dušeným na špeku. Sváteční nadýchaný bramborový knedlík
119,-
3.
150g Váš oblíbený páteční tatarský biftek z květové špičky mladého býčka. Podáváme s česnekem, cibulkou, chilli papričkou a chlebovými topinkami. Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
4.
170g Šťavnatý řízeček z vykostěné kotletky, naložený v podmáslí a majoránce. Podáváme na originálním vídeňském bramborovém salátku, se zálivkou z hovězího vývaru, jablečného octa a čerstvé petrželky.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží
citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
142,-
5.
160g Kousky kuřecích stehýnek (alá „Čína“), pečené dozlatova v bylinkové marinádě. Podáváme na lůžku z citronových špaget, dochucených smetanovým pestem s vůní citronů, sušených rajčat a vlašských ořechů. Sypané strouhaným parmezánem, zdobeným sýrovými hoblinkami
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
6.
350g Caesar salát po našem a úplně jinak 
Šťavnaté biftečky vepřové panenky na grilu, naložené v drceném pepři. Podáváme na bohatém listovém salátku s polníčkem a rukolou, vařeným vajíčkem. Zdobené s prosiuto a cherry rajčátky. Kořeněná opečená bagetka s olivovým olejem a česnekem
144,-
7.
170g Kousky z kuřecích prsíček (dělané tzv. „na minutku“), naložené a restované v Tandoori marinádě s červeným curry. Dušené s čerstvým ananasem a s bílou cibulkou. Podáváme na lůžku z pečené kulatornné sezamové rýže.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku s naší domácí svěží citronovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

Na oběd s sebou prosím volejte 571 412130, přímo do kuchyně. pokud možno před 10 hodinou

K MENU PODÁVÁME NÁŠ DOMÁCÍ OVOCNÝ ČAJ SE SUŠENÝM JABLÍČKEM A POMERANČEM (15,- Kč)

U NÁS NA čEPU : PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD : DNES SVELÝ BERNARD 12° a TOčENÉ NEALKO

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia