Restaurace & Bar

Polední menu

PÁTEK 18. ŘÍJNA 2019

 
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
NEBO
Slepičí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
10,-
1.
150g Oblíbený steak z čerstvého TUŇÁKA, naložený v citronovém pepři a tymiánu. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek, restovaných se slaninkou a česnekem.
Máslová bramborová kaše s opečenou cibulkou.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
159,-
2.
150g Svíčkové řezy z pravé hovězí svíčkové, naložené v pikantní hořčicové marinádě.
Podáváme se steakový houbovým ragú. Smažené bramborové hranolky.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
149,-
3.
150g Váš oblíbený tatarský biftek z květové špičky mladého býčka (ostřejší).
Podáváme s nakládanou cibulkou, chilli papričkou, červenu cibulkou a česnekem.
Chlebové topinky
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
4.
150g Dušená vepřová svíčková podle šéfkuchaře Jindry.
Dělaná na sádle, špikovaná slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citronem, brusinkami. Houskový kynutý knedlík.
139,-
5.
170g Štavnatý stehenní kuřecí steak. Podáváme s lehce pikantní salsou z pečeného česneku, loupaných rajčátek, bazalky a červeného vína. Pečená kulatozrnná rýže.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
6.
170g Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme s máslovou šťávičkou a s kopečkem smažené cibulky.
Na krkonošském kroupovém Kubovi s vůní pečených hub,
majoránkou a česnekem.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-
7.
150g Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme na omáčce z tyrolského špeku a čerstvého křenu.
Máslové štouchané bambory.
Zeleninový salát z rukoly, polníčku a ledového salátku, s domácí svěží citrónovou zálivkou, zdobený cherry rajčátky.
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

U NÁS NA ČEPU :
PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD DNES ČEPUJEME :
SVĚTLOU 11° POLOTMAVOU 12° TOČENÝ NEALKOHOLICKÝ BERNARD

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia